slajd1.png
slajd3.png
slajd2.png
slajd4.png
previous arrow
next arrow

Izleti često imaju za cilj da korisnicima pruže priliku za druženje, rekreaciju i uživanje u prirodi ili kulturnim znamenitostima.

Korisnici JU Dom starih “Bijelo Polje” proslavili su islamski praznik Kurban bajram.

U sklopu proslave, organizovan je svečani ručak, a korisnici su uz muziku, u radosti i harmoniji obilježili ovaj sveti praznik.

Uprava Doma uputila je čestitke svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti i poželjela srećan Kurban bajram.

Danas je za 15 korisnika Doma starih “Bijelo Polje” i 15 korisnika Dnevnog boravka za stara lica-Bijelo Polje, organizovan jednodnevni izlet u Srbiji, Prijepolje, uz pratnju zaposlenih.

Tom prilikom, posjetili smo manastir Mileševa, gdje smo imali priliku da uživamo u kulturnom i duhovnom bogatstvu ovog značajnog istorijskog mjesta. Nakon posjete manastiru, upriličeno je druženje sa korisnicima Doma starih “Pljevlja” u restoranu Kanjon, uz ručak.

U restoranu Kanjon, naši korisnici su uživali u šetnji baštom restorana, gdje su imali priliku da vide mnogobrojne životinje koje se nalaze u bašti.

Ovaj dio izleta je dodatno obogatio iskustvo naših korisnika, omogućivši im da se opuste i uživaju u prirodi.

Izlet je prošao u prijatnoj atmosferi, uz druženje i nova prijateljstva, čime smo uspjeli da našim korisnicima pružimo dan ispunjen radošću i lijepim uspomenama.

Juče su u prostoriji Dnevnog boravka za stara lica u Bijelom Polju, održane grupne kardio vježbe koje je sprovodila fizioterapeutkinja Doma, Svetlana Drašković. 

Grupne vježbe se sastoje iz kombinacije aerobnih vježbi, vježbi snage i istezanja koje doprinose povećanju nivoa funkcionalnosti i kondicije, i samim tim dovode do poboljšanja zdravlja.

Danas je JU Dom starih “Bijelo Polje” posjetio propovjednik Hrišćanske adventističke crkve u Podgorici, Igor Bosnić i tom prilikom uručio je donaciju u vidu opreme (31 pakovanje pelena, 100 peškira i 60 posteljina). 

Uprava Doma ovim putem se zahvaljuje na vrijednoj donaciji. 

Vremenska prognoza

BIJELO POLJE Trenutno

Posjetioci

Montenegro 71.1% Montenegro
United States of America 7.1% United States of America
Serbia 5.4% Serbia
China 4.1% China
Bosnia and Herzegovina 2.4% Bosnia and Herzegovina

Broj zemalja:

27

Ukupno posjeta:
544439
Danas: 4
Juče: 13
Ove nedelje: 80
Ovog mjeseca: 291

menu logo