slajd1.png
slajd3.png
slajd2.png
slajd4.png
previous arrow
next arrow

Poljski ambasador u Crnoj Gori g-din Jaroslav Linderberg poklonio opremu za fizikalnu terapiju

donacija poljske ambasade dom starih bpNjegova Ekselencija Poljski ambasador u Crnoj Gori g-din Jaroslav Linderberg, je u prisustvu ministra rada i socijalnog staranja dr Suada Numanovića dana 16. septembra 2011. godine Domu starih u Bijelom Polju poklonio opremu za fizikalnu terapiju. Donacijom, čija je vrijednost osam hiljada eura, biće poboljšani uslovi za boravak i život korisnika Doma starih, kao i njihovo zdravstveno osposobljavanje.

Istakavši da je u životu važnije raditi dobre stvari nego o njima pričati, poljski ambasador je kazao da će pripadnici trećeg doba uz pomoć fizikalne medicine poboljšati fizičku kondiciju. Ambasada Poljske u Crnoj Gori je odlučila da prvi projekat u ovoj zemlji, u okviru programa malih grantova, bude namijenjen za Dom starih u Bijelom Polju. Nadamo se da će ova oprema naći odgovarajuću primjenu i da će doprinijeti poboljšanju zdravlja korisnika Doma za stare – kazao je Linderberg.

Ova ustanova je opremljena savremenom medicinskom ambulantom, a od danas će imati i kvalitetnu rehabilitacionu terapiju. Zahvaljujemo se Ambasadi Poljske što je prepoznala potrebu da ovakvu donaciju uputi Domu starih u Bijelom Polju – kazao je ministar dr Suad Numanović. Uz zahvalnost za vrijednu donaciju, direktor Doma dr Besim Kadić je kazao da će nova oprema umnogome olakšati rad osoblju. Uvjereni smo da ćemo aparate dugo i pažljivo koristiti na zadovoljstvo svih korisnika Doma – istakao je direktor Kadić.

Vremenska prognoza

BIJELO POLJE Trenutno

Posjetioci

Montenegro 75.7% Montenegro
United States of America 7.0% United States of America
Germany 3.5% Germany
China 3.5% China
Serbia 3.5% Serbia

Broj zemalja:

12

Ukupno posjeta:
543485
Danas: 13
Juče: 18
Ove nedelje: 85
Ovog mjeseca: 116

menu logo